Hotellet

Här är allt samlat under ett tak, de fräscha rummen, matsalen med bar och relaxavdelningen.

När du bor på Röstavallen har du nära till skidspår, slalombackar och skoterleder. Utbudet är enormt.

1952 öppnades dörrarna för de första hotellgästerna och än idag är Röstavallen ett familjärt, ombonat, nyrenoverat och mysigt "gammaldags" högfjällshotell. Ett boende med hemtrevlig atmosfär och personlig service i hjärtat av Funäsfjällen i Tänndalen. På Tänndalen Högfjällshotell Röstavallen tycker vi att maten är en viktig del av trivseln och därför lägger vi ner stor omsorg och glädje på att servera en vällagad mat i den  mysiga matsalen. Kaffe med en avec får du gärna avnjuta framför brasan.

[apb_check_available departure="on" night="on" room_type="on" style="horisontal"]

Röstavallen är en av Härjedalens pärlor och vi satsar på kvalitet. Här är allt samlat under ett tak, de fräscha rummen, matsalen med bar och relaxavdelningen. Här behöver man inte springa utomhus mellan byggnader.

I relaxavdelningen med bastu och utespa kan du ta hand om dig själv och t ex sitta i massagestolen. Här kan du också slappna av och titta på TV eller lyssna på god musik.

I entréhallen kan man sitta framför brasan med en bra bok och mysa eller ta något att dricka i salongen och titta på fjällvärlden. Här har man en fantastisk utsikt över skidbackar och fjäll. Från samtliga hotellrum och den soliga altanen ser man också backarna.

I vårt spelrum kan du spela dart eller varför inte spela ett roligt sällskapsspel i goda vänners lag. Du kan också koppla av i salongen och titta på TV eller dra dig undan till ditt eget rum där det också finns TV.

Obs!
Hotellet är till salu!
(Det går inte att boka rum just nu.)

Intresserad av hotellet?
Nuvarande ägare: Torbjörn Eriksson +46701880300

x